Create and deploy IT solutions

Treed binnen in het bedrijf van de toekomst met Microsoft Dynamics 365

Treed binnen in het bedrijf van de toekomst met Microsoft Dynamics 365

Sinds de lancering van Dynamics 365 door Microsoft hebben bedrijven eindelijk toegang tot een nieuwe generatie van intelligente zakelijke applicaties in de cloud. Dynamics 365 biedt CRM en ERP cloud oplossingen met nieuwe gespecialiseerde applicaties voor zowel verkoop als klantenservice, het operationele, voor field services en vele andere toepassingen. Dynamics 365 maakt ook gebruik van de kracht van One Microsoft door het combineren van applicaties en bedrijfsprocessen in big data, geavanceerde analytische technieken en IoT met een hoog integratieniveau met Office 365 om zo de productiviteit te verbeteren.

Volgens Angela Bandlow, marketingdirecteur voor Microsoft Dynamics 365, is deze oplossing aangepast aan de belangrijkste trends van de markt met betrekking tot de manier waarop bedrijven de evolutie van hun activiteiten zien:

 1. Het evoluerende klantengagement: In een tijd waarin alles mobiel en sociaal is hebben mensen meer vertrouwen in wat hun vrienden en collega’s te zeggen hebben dan in merken. Het is nog nooit makkelijker geweest om van leverancier te veranderen of om een concurrent te benaderen. Er wordt zelfs geschat dat in 2020 de klanttevredenheid een belangrijkere onderscheidende factor zal zijn dan de prijs en het product zelf. In deze nieuwe wereld waar klanten de touwtjes in handen zullen hebben, zal het van cruciaal belang zijn dat elke bedrijfsstrategie een uitgebreide kennis van de beoogde klanten heeft en zo in staat zal zijn om een overtuigende ervaring te bieden.
 2. Door de beperkte middelen is productiviteit van cruciaal belang. Veertig procent van de productiviteit van werknemers gaat verloren wanneer ze van de ene naar de andere taak overschakelen. Voor de wereldeconomie komt dit overeen met een verlies van $ 450M per jaar. Bedrijven hebben geautomatiseerde bedrijfsprocessen geïmplementeerd en zij zoeken nu naar een manier om de overeenkomstige productiviteitstools direct te integreren in hun operationele processen om zo tijd te besparen en de productiviteit van hun werknemers te optimaliseren. Bron: De cijfers met betrekking tot het verlies van productiviteit met 40% tijdens het veranderen van taak zijn afkomstig uit een studie uit 2001 door de Amerikaanse vereniging voor psychologen.
 3. Bedrijven opereren in een nieuw ritme en de maatschappijen moeten zich aanpassen. Deze nieuwe technologie zorgt er niet alleen voor dat nieuwe businessmodellen kunnen worden geïntegreerd, maar zorgt er ook voor dat het proces veel sneller is dan voorheen. Om zich te onderscheiden moeten bedrijven ervoor zorgen dat hun werknemers en processen in staat zijn om snel te reageren op veranderingen in de markt met het oog op het benutten van nieuwe kansen voor inkomsten. Organisaties die kiezen voor digitale transformatie genereren gemiddeld $ 100 miljoen (of 8 procentpunten) meer jaarlijkse operationele winst dan bedrijven die eerder terughoudend zijn om de sprong te wagen.

 

De digitale transformatie, een commerciële strategie

De digitale transformatie draait om meer dan alleen technologie, het gaat om een commerciële strategie waarbij bestuurders bestaande commerciële modellen moeten herdefiniëren en een nieuwe manier moeten vinden om mensen, gegevens en processen samen te brengen om zo toegevoegde waarde te creëren voor hun klanten en nieuwe perspectieven voor hun bedrijf te genereren.

Digitale transformatie houdt in dat u uw manier van werken voor volgende zaken herdefinieert:

 • De klantenbenadering
 • De verantwoordelijkheden van uw werknemers
 • De optimalisatie van uw manier van werken
 • De transformatie van uw producten

Om de digitale transformatiestrategieën voor de groei en ontwikkeling van organisaties uit te voeren, en om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten, en dat terwijl ook nog nieuwe omzetmogelijkheden gegenereerd moeten worden, hebben bedrijven nood aan intelligente zakelijke toepassingen. Microsoft Dynamics 365 stelt u in staat om dit allemaal te verwezenlijken.

De sterke punten van Microsoft Dynamics

Dynamics 365 biedt bedrijven een uniek arsenaal aan vaardigheden wat betreft:

 • Specialisatie: Toepassingen aangepast aan de functies, sectoren en ondernemingen zodat bedrijven kunnen starten met een on-demand formule op basis van hun behoeften zodat ze in hun eigen tempo kunnen evolueren in de richting van een commerciële oplossing die volledig in de cloud zit.
 • Performantie: Het verbeteren van de productiviteit door middel van een naadloze integratie met vertrouwde tools zoals Outlook en Excel voor functies, posten en operationele processen.
 • Intelligentie: Intelligentie geïntegreerd met operationele big data processen, geavanceerde analytische technieken en IoT om werknemers en klanten te helpen en om optimale resultaten te bereiken.
 • Flexibiliteit: Ervoor zorgen dat bedrijven zich in real time kunnen aanpassen. Managers kunnen hun manier van werken in real-time veranderen en aanpassen met behulp van een modern, betrouwbaar en flexibel platform, zodat verouderde technologieën niet meer nodig zijn.

Enkel Microsoft is in staat om u deze nieuwe mogelijkheden van de cloud aan te leveren. Wilt u meer weten over hoe PRODWARE u kan helpen bij het uitvoeren van uw Dynamics 365 project? Check dan nu deze link!