Create and deploy IT solutions

Hoe Dynamics groothandels helpt om beter te investeren en zo groei te stimuleren ?

Hoe Dynamics groothandels helpt om beter te investeren en zo groei te stimuleren ?

Groeien, het is voor veel organisaties een prioriteit. Groeien staat voor ambitie en verdere ontwikkeling door het omarmen van de digitalisering van de productieketen. Maar ook het gebruiken van cijfers, data en procedures om groei mogelijk te maken. Hoe kunt u Microsoft Dynamics 365 for Operations (D365) gebruiken om dit doel te bereiken en uw verkoop en omzet te verhogen?

 

Identificeren van uw groeifactoren

Door de continu digitalisering van verkoopprocessen, zowel voor tijdens als na de verkoop, wordt de druk van uw concurrenten steeds hoger. Het is daarom uitermate belangrijk de juiste groeifactoren te bepalen. Dit binnen meerdere domeinen: het beheer van monitoring, het beheer en de optimalisatie van de productieketen, de ontwikkeling van nieuwe producten en de aanpassingen aan uw distributieketen. Al deze onderdelen kunnen in realtime beheerd worden door het Dynamics 365-systeem. Deze ERP-tool is uw nieuwe assistent om groeifactoren te bepalen en analyseren. Het laat ook toe om die felbegeerde hogere efficiëntie na te streven en zo kosten te beperken.

 

Kosten beperken

Dynamics 365 kan u helpen om aanzienlijke kostenbesparingen door te voeren. Elke organisatie heeft een eigen structuur en werking. Dynamics 365 zal aan de hand van uw bedrijfsparameters bepalen welke onderdelen van uw bedrijfsprocessen verwijderd of aangepast kunnen worden en dit zonder verlies van kwaliteit. Digitaliseren van uw verkoop en productie zal de winstgevendheid van uw bedrijf verhogen. En dankzij deze efficiëntiewinsten en kostenbesparingen komen er middelen vrij en kan er meer geïnvesteerd worden in andere domeinen, zoals het binnenhalen van nieuwe klanten.

 

De waardeketen optimaliseren

Het Dynamics 365 ERP-systeem heeft een centrale plaats binnen uw organisatie. Door het ontleden van de structuur van uw onderneming en de werking van bepaalde onderdelen (bvb marketing-infrastructuur en de interne en externe bedrijfswerking) kan D365 bepaalde onderdelen aanpassen en verbeteren. Deze opwaardering kan op korte termijn grote rendementen geven. Deze constante zelfverbetering heeft als groot voordeel dat u steeds kwaliteitsverhogend werkt waardoor u concurrentieel blijft ten opzichte van uw concurrenten.

 

Ontdek hoe Dynamics 365 for Operation ook uw groei kan helpen stimuleren via deze link.