Create and deploy IT solutions

Het geheim van klanttevredenheid: blije (en goed geïnformeerde) werknemers

Het geheim van klanttevredenheid: blije (en goed geïnformeerde) werknemers

Een bedrijfsgegeven dat de laatste jaren steeds aan belang gewonnen heeft, is de relatie tussen klant en werknemer. Werknemers binnen sales en customer care met een positieve ingesteldheid zorgen op hun beurt dat deze positieve vibe doorgegeven wordt. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijke voldoening, maar ook de kwaliteit van het geleverde werk gaat omhoog. Tevreden en gemotiveerde werknemers werken beter en harder en zorgen voor meer tevreden klanten.

Een efficiënt werknemer is gelukkig, maar het omgekeerde geld evenzeer: een tevreden werknemer is efficiënter. Om dit te bereiken is een goede ondersteuning op menselijk en niet-menselijk vlak nodig. Denken we in het bijzonder aan het hebben van de correcte tools om het werk uit te voeren.

Werknemers worden op allerlei manieren blootgesteld aan problemen en ergernissen. Een technisch probleem of het niet terugvinden van correcte en up-to-date informatie, het zijn twee voorbeelden van zaken die eenvoudig verbeterd kunnen worden. Wanneer negatieve ervaringen afgespiegeld worden op de klant kan dit een negatieve ervaring voor de klant betekenen. Deze situatie moet zoveel als mogelijk vermeden worden.

Een goede IT-infrastructuur is dan ook uitermate belangrijk. Elk contact die uw medewerker met uw (potentiële) klant heeft moet snel en correct behandeld kunnen worden binnen uw systeem. Of het nu gaat om een vraag, een opmerking of een bestelling. Uw systeem moet niet alleen goed opgebouwd zijn, maar ook verbonden zijn met alle actoren (intern en extern) die bij het klantenproces aan bod komen. Enkel op die manier is een 100% opvolging van het volledig proces mogelijk zodat uw medewerker snel, efficiënt en op een positieve manier uw klant kan informeren.

Onze oplossing: Microsoft Dynamics 365. Dit ERP-systeem in de cloud laat u toe een krachtige op maat voorziene oplossing te gebruiken voor de verwerking van uw bedrijfsdata. Dynamics vormt als het ware de machinekamer en zorgt dat u een hogere klanttevredenheid en meer omzet en efficiëntie kunt nastreven. Dynamics is snel, efficiënt en verbonden en zorgt voor tevreden werknemers én klanten.

Meer weten over Dynamics 365? We staan klaar om u te helpen!